Bloemist 

Berly-fleur is niet alleen bekend als hét hoveniersbedrijf van Venray en omgeving. Liny Nellissen en haar team verzorgen namelijk al 30 jaar lang het bloemwerk voor Overloon, Venray en omstreken.

 

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat u, onze klant, mooi vindt. Wij vinden het belangrijk dat u een uniek én kwalitatief product krijgt.

Bloemist Berly-Fleur voor al uw bloemwerk 

Wij zijn ervaren in allerlei soorten bloemwerk. In onze bloemwerken kunnen we allerlei houdbare, natuurlijke objecten verwerken, groot en klein. Deze specialisatie maakt ons uniek!

 

Voor bruiloften hebben wij unieke bruidsboeketten. Met een baliebloemstuk, geeft u uw bedrijfsruimte een sfeervolle uitstraling waar bezoekers zich welkom voelen.

 

Voor een afscheid van een dierbare, maken wij passend rouwwerk. Eventueel kunt u ook online rouwkransen bestellen, net als andere rouwbloemen.

 

Wilt u graag zelf aan de slag met bloemen? Dan kunt u deelnemen aan bloem cursussen of workshops die we geregeld verzorgen. Met professionele begeleiding maakt u dan zelf de mooiste bloemwerken.

 

Ook kunt u met vele cheques en kadobonnen bij ons terecht en verzilveren.

- Lokaal -Leven-Lokaal-besteden cheques van Plus Verbeeten

- Fleuropbonnen

-bloemenkadobon

-Vvv bon