Bruidsboeketten 

De trouwdag is voor bijna iedereen de mooiste dag van het leven. Een dag die veel voorbereiding heeft, een dag die onvergetelijk gaat worden. Bruidsboeketten horen bij deze dag, net als geluk bij het huwelijk.

 

De trouwdag is een speciale dag, die niet te vergelijken is met de trouwdag van een ander stel. Hetzelfde geldt voor een bruidsboeket, waarom zou je een standaard boeketje kiezen als je ook het mooiste bruidsboeket kunt laten maken door ons?

Onze bruidsboeketten en ander bruidswerk 

De mogelijkheden voor bruidsboeketten zijn eindeloos. Belangrijk is dat de kleuren in het boeket passen bij de trouwjurk. Onze boeketten zijn altijd persoonlijk afgestemd op de individuele wensen. Bekijk eens enkele bruidsboeket voorbeelden om een indruk te krijgen van ons bruidswerk.

 

Als u kiest voor een uniek bruidsboeket, dan is het logisch dat deze speciale dag ook opgesierd wordt met andere romantische versieringen. Wij zorgen ervoor dat corsages passen bij het boeket. Ook de trouwauto, de kerk en het stadhuis worden voorzien van de prachtigste versieringen.

 

Neem voor meer informatie of een afspraak contact met ons op. Een afspraak kan ook in de avonduren als u dat beter uitkomt.